Nu är jag klar med Formex 2017, och ser faktiskt redan fram emot nästa gång.

I våras var jag så smällgravid så det var ett jäkla under att jag ens var där, och nu till hösten hade jag en mestadels glad liten assistent med mig. Tre dagar orkade vi ändå rulla runt, jag och Totte (a k a Debisbebisen). För alla inblandades skull körde vi lite kortare dagar, och det funkade över förväntan bra.

Formex 2017

Debisbebisen, på väg till Formex dag 3. Kanske lite mindre peppad än dag 1.

Jag tycker som vanligt inte att det var några större halleluja-moments på barnfronten, men jag antar att det blir lite så när en går på Formex både höst och vår.

Tack och lov fanns det ju i alla fall några ljuspunkter i smeten av pasteller och tipis!

Mina två “Selected by Designbloggarna” vi fick dela ut gick till dessa godbitar:

Superfina bambuprodukter från holländska Engel i Parklife Agencys monter!

Formex 2017

 

Alla delar i servisen är tillverkade av bambu och majsstärkelse, i superhärliga färger och mönster. Kan diskas i diskmaskin, men bör ej mikras eftersom majsstärkelsen gör att de smälter. Skålarna ska nog inhandlas av mig så snart som möjligt, perfekta snacks/godis/frukost/plockmat-skålar!

Formex 2017

 

I sortimentet finns även bland annat snygga ryggsäckar i två storlekar, pennfodral och små necessärer som är tillverkade av återvunna PET-flaskor. Förhoppningsvis får vi se allt i butik snart!

En stående favorit i Formex-vimlet är ju Littlephant, i år hade ett par härliga virkade giraffer tittat fram och fick den andra lappen i min hand.

Formex 2017

 

Tyvärr missade jag skötväskan i det nya svinsnygga tyget “Tiger Islands”, som gärna hade fått min lapp också. Men men, en missar alltid nåt (och just den här tror jag faktiskt var på en transportbil när jag kikade i montern, så det var ju inte helt orimligt ändå). Jag får kompensera med att skriva om den senare, helt enkelt.

Jag återkommer med lite andra Formex-spaningar inom kort – stay tuned!

SparaSpara

Loading Likes...

Lämna gärna en kommentar!