Åh, Sandra Isaksson har gjort det igen! Ni kanske minns det fina babygymmet som jag gav en av mina “Selected by Designbloggarna” till på Formex förra hösten? Nu har Skip Hop släppt fler babyleksaker i samma serie, Camping Cubs. Jag har valt ut tre favoriter, men i ärlighetens namn är alla fem nyheterna lika briljanta. Så härliga, vilsamma färger och djurens uttryck är bara helt bedårande.

En urgullig liten nalle som har gått i ide under sin egen campingfilt. Full med spännande lekmöjligheter; bitleksak, prassel, spegel och pipljud för att nämna några. När det är dags för att sova igen kan du “slå in” nallen i sin filt och säga godnatt. Som vanligt gör Skip Hop det de gör allra bäst, designar för både öga och liten hand.

Skip Hop

Bild: Amvina/Skip Hop – Aktivitetsleksak Camping Cubs

Och de här tre då! En leksak full av titt-ut, med små roliga runda kompisar som både kan gömma sig och hänga som fristående leksaker på till exempel vagnen eller babyskyddet. Som en bonus har de dessutom varsitt eget skallrande ljud att bjuda på.

Skip Hop

Bild: Amvina/Skip Hop – Tittut Trio Bollar Camping Cubs

Den här lelle gölliga sovande björnen är tillverkad av olika material som ger barnet taktil stimulans. Hen har även pipleksak i huvudet och bitring för kliande tandkött. All inclusive, liksom!

Skip Hop

Bild: Amvina/Skip Hop – Snutte Camping Cubs

/Anna

SparaSpara

Loading Likes...

Lämna gärna en kommentar!