Jag gick två dagar på Formex i år, märkligt hur det alltid känns som jag missade nåt i alla fall. Denna mässa hade vi Designbloggare utrustats med fem skyltar var, “Selected by Designbloggarna”, som vi fick dela ut på mässan. Här kommer mina fem utvalda!

Lily’s Island bjöd som vanligt på roliga mönster i sköna färger! Trivsamt och snyggt.

Formex höst 2016

 

Bland Young Designers hittade jag Losi, ekologiskt och sköna material i neutrala färger. Eko är logiskt, tycker Sara & Andrea på Losi och jag kan inte annat än att hålla med! Prickigt även där men den quiltade lekmattan blev ändå min favorit.

Formex höst 2016

 

Skip Hop lanserar ännu ett supercharmigt babygym tillsammans med grymma formgivaren Sandra Isaksson, “Camping Cubs”. Roligt med nytänk i form!

Formex höst 2016

 

Ingela P Arrhenius är en av mina absoluta favoriter och bäddsetet “Djungeltåget” hos Spira Inredning gjorde mig knappast besviken. Än mer fantastiskt i kombination med spjälskyddet (design Björn Nilsson), så himla färgglatt och fint. Mer färg åt folket!

Formex höst 2016

 

Formation Norrland – återigen ett himla bra tänk som är ypperligt utfört! Det här hoppas jag verkligen att få se i butik snart (men eftersom jag inte kan hålla mig tills dess blir det nog till att klicka hem ett kuddfodral eller två i deras webshop).

Formex höst 2016

 

SparaSpara

Loading Likes...

Lämna gärna en kommentar!