När jag äntligen lyckats montera den nya spjälsängen, var vi tvungna att möblera om i sovrummet rätt så kraftigt för att få plats med den. Plötsligt blev en av väggarna tom och tråkig (det hade tidigare stått en hög byrå där).

Fler tavlor går icke för då blir hela väggen en stor tavelvägg, och det skulle kännas lite tungt just där. Men eftersom jag är en rätt så pysslig person så känns det ju rimligt att fixa nåt själv att hänga på väggen.

garn, väggbonad

Vänligen ignorera själva väggen. Att måla om står högt upp på to-do-listan.

Så, efter nån timme på Pinterest och Stinas blogg var saken biff. Är det helg, så är det helg och då pysslar en rejält, som Edward Blom (kanske inte) skulle sagt. Här ska göras väggbonad av garn! Garn är INTE en bristvara i detta hushåll, så det kändes bra att använda något som redan fanns hemma.

Jag hittade flera roliga alternativ, men vis av erfarenhet väljer jag inte en som kommer ta typ 2 år att färdigställa. Det vore ju fint om den blir klar innan barnet vuxit ur spjälsängen och vi ställt tillbaka byrån igen, tänker jag.

Den här är ju svinfin och jag älskar färgerna men… ja. 2 år senare. Den är på min “testa-teknik”-lista, men det får bli en annan gång. Till ett annat rum.

garn, väggbonad

Bild: Natalie Miller

Den här kanske inte tar så lång tid, men jag vet ju hur det kommer bli. Jag kommer ju inte göra ett litet moln. Jag kommer vilja göra ett skitstort moln, och är var vi där igen. Tvåååå år.

garn, väggbonad

Bild: Instagramkontot sweet_poom_

Jag tror jag landade i något i denna stilen, men i annan färgskala och eventuellt måste jag leta rätt på en pinne i skogen istället för kopparrör:

garn, väggbonad

Bild: Brit + Co

Om du också är sugen på att testa, finns det en väldigt bra och utförlig beskrivning HÄR.

Jag återkommer med det färdiga resultatet snart (alltså inom två år)!

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Loading Likes...

Lämna gärna en kommentar!