Nu när Stina outat mig som inbiten freestylevirkare så kan jag ju lika gärna göra processen kort och visa upp lite av det elände jag ställer till med när jag har en virknål i handen.

Ja, jag vill minnas att det även står “virkar ibland riktigt konstiga djur” i min profil här på Designbloggarna. Och det stämmer ju faktiskt, även fast ni sluppit se dem här i bloggen. Den som följer mig på instagram fick se senaste tillskottet i vårt hemma-zoo häromveckan. Men nu river vi av plåstret. Här är ett urval av mina knasigaste virkningar (men långt ifrån de enda):

På temat jul ser ni ovan en LCHY-julskinka (Low Fat High Yarn). Garanterat kalorifri, vegansk och med väldigt lång hållbarhetstid. Och familjens bästa husdjur/juldekoration här nedan, julkrans i form av en gravt deprimerad Rudolf. Han hänger nuförtiden uppe året runt, på dörren till vår gästtoalett. Nej, det kanske inte är rimligt. Men det är inte mycket med detta virkande som är rimligt så det går nog på ett ut.

Virkade djur - virkad julkrans

 

För världsfrånvända människor som mig, finns det grupper på facebook där en kan tävla i virkning. Både julskinkan och det här hjärtat har kammat hem första pris.

virkat hjärta

 

Även den här rackaren har en virtuell guldmedalj i skåpet. Temat var påsk, förstås.

Virkade djur - virkad påskkyckling

Ursäkta vinjetten, det här var på den gamla goda tiden när Instagrams filter och funktioner var THE SHIT.

Di stackars barnen har fått sin beskärda del av önskade och oönskade virkade leksaker. För er som tvingats lyssna på “Dora Dora Dora uuuutforskareeeen” ett par gånger för mycket, förstår nog att den här virkade versionen av Doras sidekick Boots var en önskad sådan.

 

Virkade djur - virkad Boots

Resten av eländet sparar jag till en annan gång, tills dess önskar jag er en god jul (med eller utan virkade julskinkor)!

/Anna

Uppdatering 6/1 – Mönster till virkad julskinka hittar du HÄR

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

Loading Likes...

Lämna gärna en kommentar!