Jamen hej! Fläckvis internetuppkoppling och en bebis är inga bra kompisar om en vill blogga ofta, det kan jag ju skriva under på. Med vanlig analog penna. Som ingen har försökt stoppa i munnen.

Men plötsligt händer det, wifi, sovande bebis OCH varmt kaffe! Alltså är det bäst att jag skyndar mig på att tipsa om snyggaste skolväskorna inför skolstarten. De kommer här:

Dyra men snygga ryggsäckar från Mini Rodini, vet inte om jag skulle våga släppa iväg snart-sexåringen med en sån här till skolan i höst. Grodryggsäcken är förvisso på rea, men ändå. 599 kronor är very much över smärtgränsen för något som med allra största säkerhet kommer tappas bort eller smutsas ner till oigenkännlighet.

Ryggsäckar för barn

Produktbilder: Mini Rodini

Skip Hops djurryggsäckar är ett säkert kort om en vill slippa köpa nåt härke med My little pony/Frost/Star Wars/Bilar på. Glada och fina djur och HALLÅ ENHÖRNINGEN?! Mother approves. Rymmer mycket, bra prisläge (cirka 300 kr, flera återförsäljare) och finns i 14 varianter. Omöjligt att inte hitta nån som går hem!

Ryggsäckar för barn

Produktbilder: Skip Hop

Fjällräven. Nästan alla har en relation till Fjällrävens klassiker Kånken. Kånken Mini är precis lagom, innehåller (såklart) sittunderlag för eventuella utflykter och sväljer ändå en hel del trots sin pyttiga uppenbarelse. Finns i en ziljon färger, ungefär, och kvaliteten är hög. Min dotter har fått ärva en av mig som överlevt ca 13 år och den visar inga tecken på att inte överleva minst 13 år till. Och en kan även köpa till vadderade axelremmar och knäppa på. Så värt, vem minns inte hur remmarna skar in i axlarna när ryggsäcken var tung? På minussidan: nästan obscent dyr för en barnryggsäck, cirkapris 799 kr. Men om den inte tappas bort är den en mycket bra investering.

Ryggsäckar för barn

Produktbilder: Fjällräven

Franska Coq en pâte gör också ryggsäckar med djur, men med lite mindre gullig uppsyn. Jag gillart men tycker spontant att de känns billigare än vad prislappen säger. Cirkapris 400 kr från flera återförsäljare.

Ryggsäckar för barn

Produktbilder: Coq en pâte

Även kedjorna har lite fina alternativ:

Ryggsäckar för barn

Produktbilder: Lindex, H&M, Kappahl

Tvättbjörn från Lindex för 179 kr, drake från H&M för 149 kr och björn från Kappahl för 299 kr.

Hoppas du hittade nån du gillar! /Anna

 

SparaSparaSparaSpara

Loading Likes...

Lämna gärna en kommentar!