iCandy är kanske främst kända för sina barnvagnar med härliga namn som “Peach”, “Apple” och “Raspberry” (visst blir man både sugen på fruktsallad och en brittisk barnvagn?).

Men! I höstas på Kind und Jugend-mässan i Köln visade iCandy upp en riktigt spännande nyhet, MiChair. Den är tänkt att lanseras i sommar, jag håller tummarna för att någon svensk butik ska ta in den.

iCandy MiChair

Bild: iCandy

iCandy MiChair

Bild: iCandy

Med möjlighet att justera den i två höjdlägen, plus en babysitter (MiChair Pod) som fungerar som sits för de allra minsta kan man använda MiChair länge. Sätt på medar och vips har du en Eames-inspirerad gungstol i barnrummet!

iCandy MiChair

Bild: iCandy

Om inte priset blir skyhögt tror jag Stokke får akta sig. Tripp Trapp och Steps i all ära – men det här är en riktigt snygg stol.

iCandy MiChair finns än så länge endast i en färgställning, bokträ/vit plast med kromade ben. Dynorna finns i fyra färger: grönt, blått, grått och rött. Om jag fick önska (och det får man ju) så skulle jag gärna se den i ett mörkare träslag med svart plast också.

iCandy MiChair

Bild: iCandy

/Anna

Uppdatering 2018-02-12: Nu, ÄNTLIGEN, lanseras iCandy MiChair i Sverige! Den kommer kosta 3 299 kr och då ingår stolsitsen, ben, medar, bygel och bricka. Babysittern och dynorna säljs separat och kommer kosta 1999 kr respektive 649 kr. 

Loading Likes...

Lämna gärna en kommentar!