Det är sällan barnbranschen bjuder på några revolutionerande nyheter.

Men för några månader sen fick jag syn på Baby Banana! En bitleksak med härliga borstliknande silikonpiggar – i form av en BANAN. Ja, ni hör ju. Det kan ju inte bli annat än succé.

Baby Banana

Den finns även som majs, och det är ju förstås också roligt. Men BANAN. Kan inte sluta älska bananen.

Totte har testat Baby Banana och ger den fem dregliga munnar av fem möjliga. Den här bananen och ett päron i naturgummi från Oli & Carol verkar vara de han helst stoppar i munnen, och då har han ändå ett gäng andra bitleksaker att välja på.

Baby Banana

Vänligast observera hur Totte matchar bananen med en halvpolo från Domus, anno 1980.

Och nu lite vuxen input igen:

  • Den är tillverkad av silikon. Klar fördel. Går alltså att koka efter att den hamnat på golvet i en nedkissad hiss*, till exempel. (* dvs alla hissar i Stockholms tunnelbanesystem.)
  • “Skalet” är utformat som handtag och gör att det är lätt att greppa bitleksaken för barnet. Det gör det också lätt att fästa en napphållare eller liknande rem (för att undvika att den t ex tappas på golvet i en nedkissad hiss).
  • Himlans tjusig! Jag blir i alla fall väldigt glad av en knallgul banan.
  • Den är ganska liten och lätt, vilket gör att även mindre bebisar orkar hålla i den utan att tappa den i fejset. Ja, du vet så där som du själv gör med mobilen ibland när du “bara ska kolla instagram innan du somnar”.

Baby Banana finns för närvarande att köpa hos Barnbutiken och Leksaksvärlden, men förhoppningsvis kommer den till fler återförsäljare snart!

Ha en fin måndag! /Anna (som ibland KAN verka lite lite bitter över att alla hissar i tunnelbanan luktar kiss)

SparaSpara

Loading Likes...

Lämna gärna en kommentar!