Snart jul! I år igen? Japp. Vi slapp inte ifrån det eländet i år heller.

Men här kommer några fullkomligt oumbärliga produkter som julklappstips för småbarnsföräldrar! Tre är på riktigt, en är fejk. Kan ni gissa vilken?

Vattenflaska till spjälsängen. SÅ praktiskt! Nu kan din lilla hamster… förlåt, jag menar älskling, dricka när hen är törstig och du behöver inte göra någonting!

Julklappstips för småbarnsföräldrar

Bild: Amazon.com

Eller kanske Swipe&Feed, för dig som absolut inte kan slita dig från din älskade (alltså din smartphone) och redan har tappat flaskan eller telefonen i ungens fejs för många gånger när du försökt twittra/instagramma/läsa bloggar och mata samtidigt.

Bild: Swipe&Feed

Bild: Swipe&Feed

Och du vill ju inte att ungen ska växa upp och bli sämre. Det som krokigt ska bli, och så vidare. Finns det nån bra app som torkar barnet också?

Bild: CTA Digital

Bild: CTA Digital

Och när iPaden har laddat ur och du liksom inte riktigt vet var du ska göra av ungen längre – häng upp hen över en dörr. Himlans fiffigt.

Bild: mommysentials.com

Bild: mommysentials.com

Vilken som är fejk? Den allra översta, Crib Dribbler. Det är en tack och lov en presentförpackning som säljs via Amazon.com. Kanske kan komma till användning vid julklappsinslagningen av någon av de andra produkterna, kanske?

Happy shopping!

Loading Likes...

Lämna gärna en kommentar!